Long time no see!

Jag är så jädra trött. Och jag kan bara tänka mig hur det verkligen känns att heta Christer eller Gabbi som jobbat oavbrutet med Ciklidstämman sedan måndags morse.
Ciklidstämman 2009 i Fjärilshuset blev väldigt lyckat och det var väldigt många som kom och kikade vilket jag tycker var mycket skoj.
En hejdundrande omsättning blev det iaf, lite hemlig än så länge.
Tyvärr gav inte fisklotteriet så mycket pengar som jag hade hoppats på. Alla pengar vi fick in på fisklotteriet skulle gå till Stuart Grants minnesfond. Tyvärr blev det bara 1640 kr.

Jag hoppas några av er följde min twitter under helgen. Om inte så finns den på www.twitter.com/rohed.

Måste också tacka Kjell för att jag fick mina moduler i torsdags. Det är redan många som ringt och vill köpa fast folk som kan komma och hämta ges företräde.
På dyringlotteriet vann jag ett Rena Xp4 ytterfilter av den största sorten, dvs upp till 600 liters akvarium som jag inte har någon användning för men kan sälja om det finns intresse. Ska nog annonsera ut det i morgon kväll.

Gabbi fick blodad tand på västafrika igen och mina malawis som jag köpt på mig i stora karet måste tyvärr gå för ett västafrikanskt biotopriktigt fiskparadis. En ny omgång Thysochromis ansorgii och nån konstig Tilapia kom hem från stämman.

Tänk på att det bara är att höra av er om ni behöver en modul eller ett ytterfilter. Jag kanske kan hjälpa. =)

Christian, du missade något - verkligen!

/R