En ond bråd död. Jävla klåpare. Hade strömavbrott i strax över 3 timmar igår. Tur i oturen var väl att jag har en UPS till akvarierna som jag kunde koppla in, inte för att den räcker i tre timmar för alla karen men ändå. Ytterfilter utan cirkulation är inte så värst skoj har jag hört.

Fiskarna såg lite medtagna ut igår och jag svor att jag skulle mörda någon om t.ex. dvärggäddorna skulle trilla av pinn. Som tur var så verkar alla ha klarat sig fint.

Och vad som gick fel hos idioterna med elkablarna då? Nej det är ingen som vet.

Det här är Sverige 2009, hufvudstaden. En storstad, vi skall fan inte ha tre timmars strömavbrott helt utan jävla anledning en majkväll. Jävla klåpare. Folk som inte kan sköta sina jobb ska fan inte ha några jobb - och inga skattepengar heller för den delen.

Det som gör mig mest sur är dock att jag måste ställa om alla radiokontrollerade strömbrytare till både akvarier och terrarier, SUCK!

Nog irriterat, hade semester förra veckan, grymt skönt. Fick mycket gjort. Ledig idag, känns fel och malplacerat - men vafan. Vore passande om Ciklidbladet #2 trillade ner i lådan idag...

//C