Ibland orkar man bara inte gör allt man vill, speciellt inte efter en förkylning + jobbande ändå. Så var fallet nu i helgen, missade ju såklart lördagens ciklihappening, söndagen hade jag ju missat i vilket fall som helst då det var MT ute på Nacka BK. 2 av 3 hundar kunde åka hem med titeln KORAD i bagaget. Sambon är mycket nöjd över "KORAD WW-08 KBHV-08 NORDV-07 Roughrags Rage" ska ni veta han blir bara jobbigare och jobbigare att anmäla till utställningar. Bättre med min titellösa hund

Nåväl, en trevlig helg ändå - slappades en hel del och man var ganska sänkt i söndags efter att ha gått upp 6 och vart ute i pissevädret 8-12. Blev sova tupplur och glömma göra vattenbyten. Hade tänkt att göra lite vattenprover idag och se ifall jag behöver eller inte.

Mina H. nicaraguensis beter sig lite skumt, ett av paren har börjat bry sig om ett speciellt keramikrör. Antingen är dom helt galna i keramik (inte så troligt) eller så har dom bildat par och vill väl börja leka framöver (mer troligt).

Ne, nu vaknas tvättstuga - den härliga hundgrovtvätten en gång varannan vecka. Snabbt ner, i med tvätten, snabbt upp. Solen skiner så det blir att passa på att ta en längre promenad i solskenet efter tvättisen.

Väl mött akvarister.

//C