Phu! Har man inte saker att göra skaffar man sig. Chefen hade fått virus på gamla datorn, konstaterat att han skulle köpa ny och var förtvivlad över semsterbilder som kanske inte skulle kunna räddas. Som IT-support på jobbet så rycker man in. Räddar bilder, installerar nya datorn och fixar allt sådär väldigt bra.

Fixa laga kära sambons systerdotters dator imorrn, mera virus. GAAAH! WINDOWS DIE DIE DIE! Störigt värre, men vad gör man? Man är ju inget ohjälpsamt monster och tvinga folk till att betala för dyr it-support är ju bara hemskt. Jag tar lite middag som betalning.

Idag kom min julklapp till mig och Marre, Gorenje svart tvättmaskin och svart torktumlare. Blev ju en hel del att göra med slangar som skulle dras och badkar som skulle ut. Men jääävlar så snyggt det blev. Och så skönt det ska bli att slippa springa i tvättstugan och passa massa tider. Värt varenda krona! Vad skulle man gjort utan kära fars hjälp? Satt sig ner och gråtit.

Insåg att jag har varit en dålig akvarist på senaste, skyller på för mycket arbete eller så. Imorrn måste det äntligen bli vattenbyte iaf... på tok för länge sen. Fast mina diskusar har börjat putsa sin kon, det är ju riktigt skoj.

Nu ska jag knapra vidare på en välförtjänt havrekaka med tranbär (ICA Selection, nyhet - och DAMN så goda)

//C