
Alla fiskar verkade iaf bli glada.
Har konstaterat att svenskar över lag är jävligt lata vad gäller matlagning, här får jag för mig att slänga ihop en risotto, världens enklaste rätt men jag vet folk som skulle skruva på sig och tänka makaroner och köttbullar vid bara tanken att beblanda sig med mer än 3 ingredienser. Varför? VAAAARFÖR?! Hel- och halvfabrikaten kommer ta död på Sverige förr eller senare. Har en kollega som är ett ypperligt exempel, äter pasta 4-5 dagar i veckan, inte för att han gillar pasta utan för att det enligt egen utsago "går fort", och vad äts till då? Nej nej, det är inga egengjorda såser eller annat spännande. Mamma Hans späckbullar eller färdig(!!!) köttfärssås.
Jag blir så ledsen som matälskare, det går ju så fort bara man tar sig tiden! Och tvåhundra gånger godare blir det dessutom.
Nåväl, nog gnällt för idag.
Edit: Glömde ju att jag skulle lägga upp bilder på nymålade hallen

//C
Risotto == 30 minuter.