Åh, efter en hektisk vecka är det så skönt att komma hem, storstäda, äta god mat och ta sig ett glas vin. Sen kan man jäsa helga helgen typ. Vad blev det för mat idag då? Älgpanna med ugnsrostade rotfrukter...

Har köpt mig en ny leksak, en 10" dator på dryga 1,2kg. Sjukt bekväm. Valet föll på en LG X110 för dess LED-belysta skärm. detta betyder då alltså att min snart 6-åriga iBook pensioneras. hade det inte vart för en strulande pekplatta så hade jag inte behövt köpa ny laptop... Hur länge har en bärbar hållit som längst för er andra zoopetare?

På fiskfronten så är det som vanligt, allt äter och skiter, vattenbyte på söndag igen. Längtar inte. Blir så nedrans fuktigt och blött

Ska konstruera ett strilrör till 570-litrarns ytterfilter tänkte jag, strålarna är tråkigt riktade. Sen måste måste måste jag verkligen köpa ett till powerhead vid tillfälle så dom får lite mer strömt vatten att simma i.

Förresten så läste jag en skoj grej i tidningen idag, det var reklam för Pangasius, Tilapia och Seabream från någon "ny" aktör på marknaden. I reklamtexten beskrevs tilapian som "sötvattenfisk av abborr-typ", jo tjena, våga skriva ciklid istället - ne då skulle ingen köpa dyfisken. Tilapia är verkligen ingen favorit, skulle iaf skämmas om jag bjöd på det.

Höll på att trilla av pinn idag när jag kom hem, MALBITEN! Wow, ett nummer på ett betalt år! Det är så skandalöst dåligt att jag känner mig blåst på medlemsavgiften. Tacka vet jag NCS, dom vet hur man trycker tidningar iaf.

//C - Ej-GoC-medlem 2009.