Gud så härligt väder det är ute nu, biter lite i kinderna och luften känns underbart fräsch. Dessutom är det rätt så torrt just nu. Perfekt väder för att fylla på alkotte- och eklövsförråd!

På akvariefronten händer det inte särskillt mycketm jo ena Ap. borelli-honan trillade av pinn och en liten VF Mikrogeophagus ramirezi-hona matvägrade och dog. Skitsamma ungefär, ingen större förlust.

Melenochromis johannii-yngelna har börjat färga ut, ser iaf två möjliga hanar, jävligt läckra fiskar asså. Skoj när dom gruffar. Ska bli skoj att se dom växa upp och yngla av sig. Dom är ju trots allt vår första Malawiciklid :x

Vidare så råkade jag ut för en dålig hundägare med ännu sämre bröder i helgen. Resulterade i ett flertal polisanmälningar om både misshandel och olaga hot. Nog om det, korkade människor finns ju överalt tydligen. Eftersom att jag inte kastade första stenen så att säga så känner jag mig inte orolig inför rättsliga påföljder. Nej dom är inte svenskar, och ja det är en kamphundsblandning.

Nu fick jag precis ett mess, mitt paket är på posten för avhämtning, dags att skrida till verket med "Operation pumphuvud" - mer detaljer senare.

Jo, jag försökte fota killis imorse när solen sken in så fint genom fönstret... Fet chans. Värdelösa pissfiskar som gömmer sig. Chromaphyosemion bitaeniatum, två olika hanar - lika fega dock.

//C
Bifogade filer