Ibland blir jag lite trött på människors ignorans, kan lätt garantera att jag var den tröttaste och mest hårt arbetande personen i hela tunnelbanevagnen när jag åkte hem idag. Vem av alla dessa människor ställer sig upp (trots nästintill sömntillstånd) när en gammal haltande gubbe med krycka kommer in, jo jag. För jag har hyfs och vet att man ska respektera de äldre.

En fet känga till alla feta surproppar som satt och blängde och tuggade tuggummi, ungefär som "Är han tokig, sådär kan man ju inte göra! Det är ju fel att vara medmänsklig!"

Nu ska inte jag vara den som är den utan att vara den som är den. Det jag skulle blogga om idag var Glödbandstetran, vart fan har den tagit vägen?! Vet att när jag sommar/ferie-jobbade i zooaffär för kanske 10 år sen så sålde jag ju massvis varje helg! Nu ser man dom nästan alls, konstigt på en såpass snygg fisk. En gammal akvaristisk pärla som bara måste införskaffas!

Tänkte försöka snappa en bild på ena Dicrossus filamentosus-hanen för att den är så nedrans läcker, men nejdå - det ville ju inte fisken, sina läckra färger till trots. Lyckades istället fånga L. curvicepsen i relativt hjärndöd pose.

//C
Bifogade filer