Ja, för vad känns bättre än att köpa tre diskus och ett gäng viltfångade fjärilsciklider när det bara är rusktigt väder ute? Inget just idag.

Hösten och vintern är akvaristikens bästa årstider, nog för att alla är bra men det kommer bli mysigt att sätta sig i soffan med en varm kopp kaffe och titta på sina fräcka fiskar när man vart ute i kylan... Kyla nu, tack?

Bara jag slipper regn och rusk så blir jag glad - kyla bekommer mig inte det minsta, det finns ju faktiskt kläder och en smart uppfinning som heter element

Tog hem mina Fp. gardnerii "Golden" från jobbet, tänkte ersätta dom med en fisk som inte vill göra frukost av Amanoräkorna jag fixade idag - lite alger och kollegor som gnäller. Crystal Red må ju vara fina men dom äter lika mycket alger som jag äter surströmming... Det blir ett par av Ch. bitaeniatum som får flytta till jobb-burken, har ju ett gäng juveniler "över"

Ne, nu ska jyckarna få sig lite mat och promenad. Och på tal om jyckar, såååå stolt man blir när man läser hundsports "World Winner"-bilaga som trillade ner i posten idag

//C