Det är en torsdagsmorgon i Juli, året är 2008 och staden är Stockholm. En ung kis är på väg till tricken för att masa sig in till näst sista arbetsdagen innan semestern. Men får jag åka in till jobbet utan problem då? Nehe, så fan heller! Stora jävla problem på tricken, jaha - och inte kan jag ta någon buss till närmsta pendel för idiotjävlarna STREJKAR! Jag, och jag understryker det verkligen HATAR strejk och strejkare. Det är totalt jävla onödigt och gynnar fan inte samhället ett smack.

Nu handlar det inte om att jag inte anser att busschaffisarna ska få sova och ha bättre betalt, men ge bara fan i att strejka så vanligt folk som jag kan komma till jobbet trots att Veolia Transport är helt jävla inkompetenta och inte kan köra tunnelbanorna en helt jävla vanlig vardag på sommaren.

Hursom så kom jag inte försent till jobbet, inte för att det hade spelat någon roll, men jag avskyr helt enkelt bara att komma försent. Jag ser alltid till att vara ute i god tid, istället för att ha kommit 06:35 så blev det 06:59 då.

Nog om min ilska och irritation. Det har blivit lite ny fisk, damen och jag var och valde scalarer häromdagen. Det blev en riktigt fin "vanlig" och några grå/svarta. Dom åt upp 20 limia-yngel på en gång dom kom i karet

Har fixat Lyrschackbräden (Dicrossus filamentosus) också. Dock var dom rejält medtagna och jag får se hur många fler som överlever... Jo, sen så blev det några Corysar också, Julii, för att komplettera ett stim.

Ser i ögonvrån hur smågäddorna hugger mot luftbubblor, antar att dom är hungrig - ska nog mata dom med lite frysta räkor då

//C

EDIT: Glömde ju dagens händelse, hittade Fundulopanchax gardnerii-yngel i den lilla burken på jobbet.