Lång helg det blev! Fast den blev lugn. Var ute vid havet med tjejen, hennes bror och deras odugliga hund. Hunden kan eller vill inte sluta skälla på allt och alla, riktigt pinsamt... Den får aldrig följa med mer... Tur att man inte tål hundar så där har man en anledning nog att inte skaffa någon.

Blev även en hel del fiske i helgen! Mollsjön som ligger en bit utanför Gbg bjöd på en hel del abborre och någon gädda. Sen ute vid marstrand blev den en plattfisk. Och igår när vi badade blev det några mörtar! Så det var en bra helg..

Fast när vi badade fanns det knott! Helt sjukt mycket! tog aldrig slut, hur många man än dödade så kom det 200000 till! Vi fick till slut springa till bilen..

Tjejen åker på tisdag till Usa. Hon kommer att vara borta i 1 hel månad! Vet inte hur detta ska gå.. Kommer inte kunna slappna av... Fast man får se det från den ljusa sidan, nu har jag lite mer tid att göra saker som hon inte vill... Typ tälta i skogen en hel helg och fiska. Springa runt i stans alla akvarieinriktade butiker. Dricka mig redlös, kommer även få mer tid att träffa kompisarna som man inte träffar lika mycket längre... Göra sånt som jag tycker om helt änkelt =)

Redan nästa helg är det ju röd dag på fredagen, det betyder att man får gå klockan 12:00 på torsdagen =) Najs.. ha det bra alla!