vaknade tidigt som vanligt och sprang ner till zoobutiken för att köpa lite fisk Det blev 2st A.calvus och 3st kakaduaciklider! Hade inga planer på att köpa kakaduor men när jag var där så kunde jag inte låta bli, har ju dock läst på om dom vid tidiagare tillfällen så jag viste att det var okej att köpa dom.

Tycker att mina A. compressiceps sumbu ser lite dåliga ut :S honan trycker i ett hörn och övriga är bleka.. Kanske går över om någon dag.

Åkte hem till mina päron en stund idag för att snylta på deras mat. Pappa höll på att städa ur förådet. När han höll på så sa han att nu har du ju plats för akvarium här! Jag har vid tidigare tillfälen frågat om jag inte kunde ha en liten odling där men det fanns ingen plats.

Hoppas att han menade allvar! Mamma var inte alls pigg på det! Letar ju lite efter en lokal men det skulle ju vara jätte gott att ha lokalen hos dom, för om man inte kan så kan ju alltid dom mata dom! (är ca 3-4km till dom)

menade han detta så skulle det bli 2st ca 100L kar med räkor. Sen ett par med olika snäcklekare och kanske lite apistograma.

Tror lite att pappas är lite sugen på akvarium igen, för dom ska göra om i trädgården och då la jag självklart fram ett förslag på att dom skulle ha en lite damm Pappa tyckte det skulle va najs, mamma tyckte inte det....

Mer idag har jag badat, var helt okej i vattnet så ja var i en stund. Såg även att en stor gram hade vält ner i vattnet, jätta bra tyckte jag för att abborrar tycker om att leka i sånt, så när jag simmade dit och tittade var det fullt med små abborrar! Ska lätt dit och meta någon dag..

Ha det bra alla!