Idag Gick jag en timme tidigare, skulle åka och köpa lite fiskesaker, kom där ifrån med 2 drag bara, men i morgon ska jag dit och köpa nytt spö och rulle.. Sen blir det nog till att fiska i helgen =) Gött att man är ledig på fredag också!

I morgon ska jag gå vid 12 tiden, ska hem och fiska upp mina kräftor och lämna bort dom! Äntligen ska jag få det karet tomt! Det kommer bli ett super mega mix kar, kommer dels vara hem för räkor, black och red crystal. Sen kommer jag lägga i yngel från multisarna, och om jag har tur även sumbu samt att det ska gå lite snäckor där i.

Sen tänkte jag passa på att fråga, om man hittar rom ifrån pansarmalar (c.julii) är det okej att ta bort det bladet äggen ligger på och lägga ner i yngelkaret? eller klarar dom sig inte? Ancistrus då, är det okej att pilla port äggen okej att lägga i?

Sen ska jag i morgon ner till en snubbe och höra om han har någon liten lokal ledig, denna ska användas som odlingsrum. Om det går vägen och man lyckas sälja lite behöver man då regga sig som egen företagare? Har dock hört att man kan regga det som ett hobbyföretag eller liknande, någon som hört det? Behöver man detala massa onödig skatt då?

I morgon blir det faktiskt lugnt! Ska nog tom vara nyckter ..

På söndag kanske det blir en tripp till Malmö! Polaren ska titta på en bil där, en Volvo 460 :P Fattar inte att någon vill åka till Malmö för att köpa en 460!! Ajja, vi tar nog tåget ner, onödigt att betala bensin ner till Malmö för en bil och sen hem för 2 bilar :P

Hopp! Ha det bra alla som läser =)