Efter att jag var i Borås åkte vi till Ytterby och handlade lite. Köpte ost som visade sig vara möglig (Det var inte mögelost) Sen köpte jag lite vinbergssnäckor Gissa vad jag ska ha dom till
Fast idag tänkte jag slänga in dom i ugnen och bjuda lite folk på, se om det är gott. Sen ska dom ner i Tanganyikakaret.

Såg att ett par till har fått yngel bland multisarna. Så nu har jag 3 kullar! Vet ni om det är okej att flytta ynglen till ett yngelkar / yngelkasse när dom är helt nya? Skulle vara smidigt så jag har sumbu som äter dom..

Vattnet har klarnat upp i räkkaret och jag lägger i 1ml easy carbo om dagen nu, räkorna ser ut att skite i vilket, :P och det är ju bra. men det kommer nog ta ett tag innan mossväggen är klar, så just nu vill jag inte lägga upp fler bilder.

Min colisa lalia (dvärggurami) är fortfarande dålig! Har planer på att ta bort henne. Hon har ett skadat öga, simmar dåligt och flåsar...

Sen mina asellus kulfiskar flyttade har övriga fiskar blivigt mycket livligare, dom vågar sig ut nu, är nog inte längre rädda för att bli bitna.

Hade lite inventering av mina fiskar här om dagen. Köpte för ett tag sedan 6 glasmalar, trode jag hade 3 kvar, men rätt som det var kom det 6st i ett vackert stim!
Även bland mina 6 nya dvärgkulfiskar har samtliga klarat sig =)

Ha en trevlig helg!