Snart är det helg!! jobbade hela förra helgen så denna är väkommen! Dock fasar jag för i morgon, måste åka till jobbet tidigt runt 6 halv 7 vill jag vara där så jag hinner göra allt, dock har jag säkert tid över då jag skajobba till klockan 18:00.. Fast i morgon ska jag sticka iväg en stund på dagen, ska på en arbetsintervju Hoppas hoppas hoppas att det går bra! Och tydligen är det inte bara jag som säker jobb heller, ett antal på jobbet har slutat och jag vet att det kommer bli mer! Så går det när chefferna är som dom är :P Fast det får ni vara tysta om

Likt den tidigare bloggaren maria vill jag ha en vägg av jova mossa till mitt 6 kantiga räkkar, fast då ska jag ta ut allt i det karet och sortera räkorna så jag bara har dom finaste kvar... =)

Vet inte om jag nämnt detta innan, isf får ni höra det igen.. Lämnade bort mina kulfiskar för några dagar sedan, fick några kort av honom på dom i deras nya 2400L kar dom såg ut att må bra och det var det som var viktigast, hade lite gärna kunnat ge bort dom men han gav tom det dubbla av vad jag skulle ha hehe, så nu kan jag köpa lite nya firrar!

Snart ska jag lägga över några seamesiska algätare till mitt tanganyika kar, dom ska få äta sig feta på trådalgen! Kanske att ett par ancistrus åker i också, men då ska dom få vara där lite längre..

Ha det bra!