Har jobbat en hel del sinaste veckan, 10-13 timmar om dagen så man har inte haft så mycket tid hemma.. När jag åker till jobbet är karet släckt och när jag kommer hem är det släckt (Inte tanganyika karet) Så jag har inte haft så mycket tid att se på fiskarna, och att dom har fått vara utan mat någon dag.

Det tråkiga jag såg idag när jag stack från jobbet tidigt var att mina nya dvärgguramis colisa alila var lite dåliga, hanen hade bett på fenorna och honan hade förlorat ett öga, F*N!!! Måste vara mina kulfiskar (asellus) som är på dom..

Men det finns lite goda nyheter också! En kille hörde av sig och villa ha mina kulfiskar, kraven jag hade på köparen var att han/hon skulle ha ett större kar, typ 220+! han hade 2400Liter, så jag blev glad....

Passade på att åka och köpa några dvärgkulfiskar idag, 2st blev det, tråkigt att dom var för små för att man skulle kunna se om det är hona eller hane...

Sen har jag även planer på att lägga ner några räkor i det karet =) Kanske amano eller så.

Såg på en av mina ancistrus nu att den hade fått något vitt nära munnen!!! Kanske någon svamp av ngt slag, har vart tämligen befriad från sjukdomar i alla mina kar, hoppas bara inte att det smittar sig till andra!

Nu tänkte jag nästan sova lite, känns som att jag inte har gjort det på ett tag..

hare