Äntligen helg! Visst det har vart en kort vecka men det var längre arbetsdagar Vi måste göra klart allt inför en invigning på jobbet, men det blir mycket övertidspengar.

Förra veckan fick jag 18st neontetror av min kompis pappa, nu hittar jag 12st, inte helt oväntat då jag har kulfiskar i det karet. Men det ger mycket mer liv i karet om man har ett stim med fisk! Så fort jag blir av med kulfiskarna ska jag köpa ca 30st neontetror, det kommer bli coolt..

Idag var jag på Ikea och sen zookompaniet på zookompaniet var jag bara inne i en snabbis, sen åkte vi till Ciklidhobby och köpte 2st dvärggurami, har länge velat ha dessa! Hanen hade mycket fina färger! Hoppas att det blir ett litet skumbo snart

Mina ancistrus är på och biter på mina spikplantor, ser inte alls fina ut nu Sen måste jag slänga ner ett par i mitt Tanganyika kar också, ser fult ut med alger på rutorna. Men jag vet inte hur dom skulle funka med multisar..

Ajja nu har man inga pengar kvar denna månaden!

Visste ni att när en man handlar med sin tjej/fru så utsöndrar han mer stresshormoner än vad en stridspilot gör i stid Tänkte jag på idag när vi var på Ikea.. :P