Phuu! Idag mår jag inte bra, blev sent igår och en hel del öl också... Förstår inte att jag ibland kan klaga på att akvarie hobbyn kan vara dyr! Vist är en fisk på 4-500:- dyrt men igår blev det en kväll på stan och det slutade på 800:-... Det kan man få ett 54L kar för, sand och stenar och kanske även fisk. Och det har man roligt med mycket längre. och idag känns det inte allt för kul.

Melodifestivalen är idag, shit hur ska det gå för nordman när han ska möta Carola? Helt sjukt kommer det bli! Idag kommer jag dock inte rösta! Ska ni titta eller??? Jag brukar inte vara den som tycker om att se på sånt med det är kul =) Och när Idol drar igång igen nu 2008 ska jag bli deras mest trogna tittare!!

Nytt i akvarieväg. bytte till mig en 80cm rot som nu ligger i mitt 100cm kar :P Ska i med lite rötter eller som jag hittade på Nols ciklid ett par snurrade pinnar. Får se vilket det blir, har iaf tänkt att ha dom lutandes mot pumpen och klä in det med java mossa och java ormbunkar. Kanske att jag virar runt lite Hornsörv också.

Nu ska ta en promenad ner till Tempo, handla lite sen ska jag gå förbi ciklidhobby och titta lite =)

Ha d gött!!