Puttrade runt i jobbets volvo 850 i förra veckan, då ser jag en posten lastbil där det stod något i stil med "Vill du jobba på framtidens åkeri? Ring då 031- xxxxx" Då tänkte jag att jag vill jobba på framtidens åkeri så jag ringde =) Så nu ska man på anstälningsintervju! detta var mest en imbuls sak som jag gjorde men jag har vart sugen på att köra lastbil :P Är det någon här som jobbar som chafför? kanske kan säga vad ni tycker..

I morgon ska jag ner till Nols ciklidhobby för att köpa lite växter till mitt nya 12L kar där jag har ett par Hyalella azteca som jag fick köpa av Tropfrog här på zoopet (Tack så mycket) Vet inte om alla har klarat sig men någon finns iaf så dom lär föröka sig!

Är nästan lite sugen på att testa att ha lite ciklider i mitt 180L kar, ser så fint ut när man ser era kar =) Eller så kanske man ska ha en större kulfisk, får se hur det blir mycket på G nu kanske ska flytta och så men får se.

Och nu! Fy F*n va det snöar! Har aldrig sett så stora flingor! Synd att det är lite plus ute och det har regnat hela natten så om det lägger sig blir det bara vanlig slask!

I dag ska jag på konsert, en polare ska spela så det kan vara kul att se, dricka lite gott och kanske äta lite sen med =I

Jäjä hoppas alla har det bra!!!!!