Gick upp i god tid till jobbet idag.. Tog i lite fix i håret och borstade tänderna.. (tar ca 10min för mig att vakna och sen sitta i bilen) Väl i bilen så skulle jag starta den, men den gick inte igång.. jag vet att med äldre volvo så får man ta det lite lugnt, ge pärlan lite tid, den ska ju också vakna sen efter något försök till så gick den igång.

Kommer till jobbet ca 06:45, hmm tänkte jag när jag såg att det hade vart inbrott... kassaskåpet var uppbrutet och alla nycklar låg på golvet. datorn på mitt "kontor" var borta och ett kassaskåp där vi hade växelkassan var borta...

Tänkte inte mycket mer på det, ringde polisen och dom skulle ringa upp lite senare..

Sen så kom polisen till jobbet och lekte lite CSI tog lite fingeravtryck, det var jätte coolt!

Lallade runt på jobbet ett tag, tar det otroligt lugnt nu!! man måste varva ner lite nu inför den stora julledigheten!

Sen väntade jag till kl 16:00 stämplade ut och satte mig i bilen. Den startade inte igen!! Sur blev jag för jag ville hem, viktigare att komma hem än att komma till jobbet :P hehe efter en stund så gick den dock igång.

Funderar på vad det kan vara, har bytt typ allt som man ska och jag vårdar den noga! kanske är hög tid att köpa nu bil tänker jag med, hoppas att vi får in den billiga s80 på jobbet.

När ja kommer hem så ringer en från mitt jobb och säger att det nog kommer in en saab 9000 i morgon, en 97 skulle det vara. kanske kan vara något det med. men det bästa skulle vara att ha en volvo då jag jobbar med dom :P

Hej då!