Att jag steker något i olja!!! Skvätte upp massa små varma oljedroppar på mina armar och händer! fick stå och steka med min jobb jacka och grythandskar! Men varför tog jag inte margarin undrar ni då.. var att jag glömde den ute över natten så den var kass, och jag glömde handla idag!

om någon ville veta!

Satt igår igen och tittade på karet när bara min stjärnhimmel lös =) skit mysigt att bara sitta där, helt själv helt tyst. men så får det nog inte bli idag då min tjej kommer hit och då ska vi se på vänner, blir troligen ett avsnitt som jag sett 200 gånger redan..

Tänkte på en sak idag, och det var att jag inte såg min L34 igår, är dom så skygga? ska leta upp den nu innan jag matar dom för att se om den lever!!!

Vill köpa ett 98L kar som jag har hittat! men då känns det som att jag måste göra mig av med ett av mina 50L, äkorna vill jag inte göra mig av med iallafall. skulle va kul att ha ett bräckvattens akvarium!

men man vet aldrig hur det blir! ena dagen vill jag ha ett 2000L med räkor, dagen efter vill jag ha saltvatten i ett nanokar.. :P Får se vad mina impulser tar mig..

Ha det gött

Blogg #2