Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Det händer inte så mycket som är värt att skriva om faktiskt. Jag jobbar, äter och sover. Och har migrän på helgerna (eller rättare sagt ligger i soffan helt drogad av mina migräntabletter). Och så försöker jag springa lite i skogen 2-3 gånger i veckan. Ja, det är väl på ett ungefär allt som händer i mitt liv just nu.

Jag vill att det ska bli sommar igen - och så vill jag ut och resa. Men nästa gång så får det nog bli en kortare (läs: billigare) resa. Har nämligen tänkt att jag (ja, sambon får ju hjälpa till ) ska spara ihop till ett litet hus (eller rättare sagt till en kontanttinsats till ett litet hus). Jag känner mig så himla instängd i lägenhet. Jag vill ha en liten trädgård där jag kan odla och plantera en massa roliga saker. Och katten vill ha buskar som han kan sitta i och glo med sina stora ögon. Ja, ja...vi får se hur lång tid det tar. Och så beror det förstås på om jag kan hålla mig ifrån dyra resor. Nä, det ska nog gå bra. Bara jag får resa så är jag nöjd, det behöver inte vara så långt eller dyrt. Wales ligger ju nära - och London, min absoluta favoritstad. Synd bara att sambon inte har samma smak som mig när det gäller (dessa) resmål.

Idag på morgonnen hittade jag en väldigt liten och söt spindel i mitt köksfönster (vi har massor av spindlar i lägenheten, brukar låta dem vara när jag ser dem). Spindeln hade gjort sig ett nät och jag plockade faktiskt fram kameran ur garderoben. Tyckte att den lilla spindeln var så vackert tecknad. Tyvärr fick jag bara en bild av undersidan på den. Den blev inte speciellt skarp heller...men den var söt i alla fall.
Bifogade filer