Nu var det nog ett tag sedan jag skrev något här - men tiden går så himla fort (och dygnen har inte tillräckligt många timmar) så jag hinner nästan inte med.

Fotobok
Ja, förra veckan fick jag hem min fotobok. Det tog bara en vecka från beställningen (ändå trycks den i Tyskland) och resultatet blev jag mycket nöjd med. Bilderna kunde väl ha varit bättre - men det är ju inte företagets eller tryckeriets fel. Genomgående väldigt bra kvalitet på både papper, tryck, bindning och omslag. Ja, jag är mycket nöjd med den.

Jobb
Jag skulle ju sommarjobba fem veckor nu i sommar - men det blev lite förlängt så jag fortsätter att jobba (så länge det behövs på dagarna - ibland mer, ibland mindre) hela augusti ut. Sedan kommer jag att bli "projektanställd" på heltid i ett halvår. Jag trivs bra på jobbet, fast arbetsuppgifterna är fruktansvärt tråkiga. Men jag är ändå glad över att jag får jobba lite nu, jag behöver ju pengarna.

Skola
Ja, nu blir det ingen mer skola. Det känns både bra och dåligt. Dels blir jag ju lite rikare och så sedan så kommer jag ju alltid att vara ledig på kvällar och helger. Det kan ju vara skönt (och betydligt mindre stressigt framför allt). Men jag kommer också att sakna skolan något fruktansvärt. Jag har ju ändå varit där i fyra år och jag har trivts så himla bra. Samtidigt inser jag ju att man inte kan plugga hela livet. Jag kommer att sakna högskolemiljön och utmaningarna. Jag är extremt lättutråkad så jag behöver få tänka lite ibland. Även om det kan vara både stressigt, tråkigt och jobbigt så älskar jag att skriva hemtentor, papers, rapporter och uppsatser. Hjälp! Vilken fruktansvärd seperationsångest jag kände när jag skickade in min examensansökan! Det enda jag har kvar av skolan nu är studielånet. Men det kommer jag i alla fall att få ha kvar i 25 år...

(Förresten, jag har skördat min första egna jordgubbe! Köpte fyra plantor av olika sorter...)

Skickar med en liten bild på min fotobok;
Bifogade filer