Ja, det lät ju som någon smarrig kaka eller tårta - men så är det inte alls. Jag har helt enkelt drömt om jordgubbar några nätter. Eller rättare sagt, jag har drömt att jag har haft ett jordgubbsland. Ett helt jordgubbsland är väl lite svårt att fixa på balkongen men en stor kruka med jordgubbsplantor i får ju plats. Problemet är att vår balkong inte har särskilt mycket sol. Vi har sol hela morgonen/förmiddagen och fram till kl 14 ungefär. Fast solen når oftast inte speciellt långt in balkonggolvet så jag inte riktigt var jag skulle ställa krukan (lite opraktiskt att ha det mitt på golvet kanske). Något bord får för tillfället heller inte plats (för mycket tomatplantor ). Kan ju ha dem hängande i en ampel också. Kanske tar en tur till Plantagen eller nåt så får jag se vad jag hittar. Vet dock inte om de säljer jordgubbsplantor just nu (eller överhuvutaget). Det kanske är vanligast på våren och hösten.

Nu är två jobbveckor avklarade. Det går ganska bra fast jag blir fasligt trött av att gå upp kl 05 varje morgon. Det kan ju låta knasigt att gå upp kl 5 när man börjar 07.30. Men jag måste gå hemifrån senast kl 7 (tar precis en halvtimme att gå i rask takt) och jag behöver två timmar på mig på morgonen (fråga mig inte vad jag gör - men jag tycker i alla fall inte om att stressa). Tur att jag inte börjar kl 06! Den här veckan har jag dessutom varit extra trött. Det började i söndags kväll med att jag fick värk i hela kroppen och började frysa någon fruktansvärt. I måndags gick jag (av någon outgrundlig anledning) till jobbet men mådde så dåligt (satt med jacka inomhus i värmen) att jag var tvungen att gå hem efter ett par timmar. I tisdags mådde jag lite bättre och gick till jobbet igen. Då svettades jag istället och hade ont utanpå kroppen (till och med kläderna gjorde ont mot huden). Resten av veckan har jag varit fruktansvärt yr, matt och lite illamående men inte mått speciellt dåligt i övrigt. Jag tror jag börjar bli bättre nu i alla fall. Hoppas att jag inte har smittat någon på jobbet med vad det nu var för något (jag har inte lyckats smitta sambon i alla fall...).

Nu ska jag lägga mig i soffan och samla krafter framför tv:n innan jag beger mig iväg på klädjakt. Jag hatar att handla kläder, speciellt när det är mycket folk (som det lär vara idag - många turister, inget direkt badväder, lön för inte så länge sedan, rea...) men nu är det verkligen kris på klädfronten. Men om jag hittar riktigt billiga kläder kan det hända att jag chansar och struntar i att trängas med alla andra bland provhytterna. (ryser vid tanken ) Ska bara kolla lite på friidrotts-EM först.

Slänger in en bild till på en flygande hund. Bilden är inte super men jag tycker att djuren är riktigt häftiga;
Bifogade filer