Eller ja, kanske inte riktigt. Trots att jag nu har jobbat en vecka så känns det som att hjärnan inte riktigt har hunnit ikapp. Jag sitter och pillar med min fotobok och drömmer mig bort...bläddrar i resetidningar och drömmer mig bort...surfar resesajter och drömmer mig bort. Jag tycker verkligen om att resa. Tror att jag snart är så pass nöjd med min fotobok att jag kan skicka iväg den. Helt nöjd blir jag förstås aldrig - saknar till exempel massor av bilder som jag aldrig tagit. Lite sent att tänka på det nu kanske...

Hade planerat att göra en massa saker nu i helgen (exempelvis byta vatten i akvarierna, ge mig ut på en lång härlig cykeltur, köpa nya blommor till balkongen mm) men just nu har jag så ont huvudet att jag bara har lust att ligga i soffan och äta ostbågar. Är inte det typiskt!? Fast jag var ute på balkongen alldeles nyss och tyckte att det var lite kyligt (ca 20 grader och mulet) så det kanske är bäst att stanna inne i alla fall. Det är ju dumt att överanstränga sig.

Har lagt upp lite bilder från resan på min blogg (som annars aldrig används nuförtiden). De flesta av bilderna har jag nog redan lagt upp här men några "nya" finns det nog också.