Ja, nu så är jag hemma igen. Eller vi kom hem sent i torsdags kväll. Mina fiskar och tomater har haft det varmt och skönt i alla fall. Jag hade massor av mogna tomater när jag kom hem (hade inte en enda när jag åkte). I akvarierna var det varmt och gott. Min termometer i stora karet går bara till 34 grader och det var tydligen varmare än så. I den lilla räkburken har jag ingen termometer men jag gissar att det var lika varmt där. Bytte faktiskt lite (kall)vatten direkt när jag kom hem och fick ner tempen till ca 30 grader efter ett tag i alla fall. Alla fiskar och räkor verkar ha klarat sig bra.

Idag så har jag försökt att pussla ihop en ny fotobok (som jag har längtat efter att få göra den) och jag ska fortsätta att knåpa på den tills jag bli helt nöjd. Det är en himla massa bilder jag vill ha med... Tycker dock att det är svårt att se om bilderna kommer att bli skarpa i den färdiga boken eftersom jag arbetar med bilderna i full storlek. De förminskas ju när man lägger in dem och en del tappar väldigt i skärpa så det ser helknasigt ut. Men jag har ju gjort en del fotoböcker innan och då har det aldrig varit några problem. Även om det har sett konstigt ut på skärmen så har böckerna alltid blivit bra. Men jag blir allt lite orolig - det är ju inte gratis precis.

Imorgon ska vi åka en sväng till Nässjö och hämta katten som har bott där i tre veckor. Sedan är det bara jobb, jobb, jobb resten av sommaren. Känner att jag hade behövt några dagar till att vila upp mig på (det är jobbigt att resa! ) men jag behöver ju pengarna också.

Ska bildbomba en sista gång;
1. Krabba
2 och 3. Flygande hund
4. Delfiner (jätteoskarpa, jag vet )
5. Grå revhaj jagar fisk
6. Nån rocka av nåt slag
7. Sjöflygplan
8. Regnmoln
9. Träd
10. En typisk väg på ön
11. Blomma
Bifogade filer