...eller sommarlov...eller kanske obetald ledighet - kalla det vad ni vill. Men efter att precis ha skrivit klart den sista inlämningsuppgiften för terminen så är jag i alla fall ledig i några veckor. Till den 19 juli närmare bestämt. Det känns lite märkligt - jag har inte ens fattat att sommaren faktiskt är här (för visst är juni en sommarmånad...). Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Om ca 3 ½ vecka åker vi visserligen på semester - det ska bli intressant. Mer om det i ett senare inlägg - känner att jag måste förklara (och försvara) mitt val av resmål.

Det finns så många saker som jag skulle kunna göra (läs: borde göra). Till exempel putsa fönster eller göra en riktig storstädning i köket. Jag har också ett antal skåp och lådor som borde rensas ur rejält (ni vet sådana där som man slänger in "allt" i ). Men det låter inte alls lockande. Eller så kanske jag bara ska lata mig. Jag vet inte. Jag blir så fruktansvärt lätt uttråkad... (det här känns lite som ett i-landsproblem )

Nu ska jag i alla fall ta och sätta mig en liten stund i solen på balkongen. Sedan ska jag diska...och gå ut och gå. Tänkte jag. Och sedan är det dags att sätta igång med veckostädningen av lägenheten... Och så kanske jag borde byta vatten i stora akvariet. Hmmm...får se om jag lust - jag har ju faktiskt semester.