Jaha...när man (äntligen) får tummen ur och ska skriva ett inlägg här i bloggen - ja, då upptäcker man att man inte är Goldmedlem längre (du har inte behörighet till att titta på den här sidan...bla bla...). Hemska tanke, inget goldmedlemskap - inget Zoopet väst! Nä, så kan man ju inte ha det tänkte jag och gjorde snabbt rätt för mig, trots att kontot skrek i protest (visst är det konstigt att alla stora räkningar alltid kommer samtidigt...!!?? ). Så nu kan jag skriva mitt inlägg som jag planerade i måndags. Fast jag har ju totalt glömt bort vad jag skulle skriva om förstås.

Har precis kommit hem från en salstenta på högskolan. Det var bara fem frågor (vetenskapsteori och metod) och de var väl egentligen inte så svåra. Kruxet var bara att tre av frågorna var lite "större" och gav 10 poäng var. Hur mycket ska man egentligen skriva på en 10-poängsfråga?? Räcker en sida eller måste man skriva två? Eller ännu mer? Jag är en sån där tråkig person som inte kan skriva en massa "strunt" bara för att fylla ut. Jag måste tänka länge på varje mening och hela tiden går jag tillbaka och ändrar det jag har skrivit. Jag tror (hoppas) att jag kommer att bli godkänd (40 p max, 30 p vg och 20 p godkänd) men jag känner mig ändå inte helt nöjd. Jag kanske skulle ha skrivit mer? Men nu tänker jag släppa det för jag kan ju ändå inte göra något åt det nu... Jag får glädja mig med att jag hämtade ut fyra hemtentor igår med vg på allihopa! Och nu ska jag inte skryta mer (jag tycker inte om personer som skryter... ).

Annars händer det inte så mycket här. Skolan tar upp den mesta av tiden. Men nu är vi snart inne i maj i alla fall och jag njuter av att det håller på att bli så där härligt ljusgrönt i både träd och buskar. Lite sol och värme också så är jag nöjd.

Nu är det snart bara en månad kvar av den här terminen i skolan. Det sista som sker är inlämning av en hemtenta den 4 juni. Sedan är jag ledig (om jag inte får jobba något) till 30 juni då vi åker på semester i två veckor (och då är jag ju också ledig förstås ). Efter hemkomst så börjar jag sommarjobba den 19 juli och sedan fem veckor framåt. Lite tråkigt att vara ledig så tidigt på sommaren och sedan jobba då "alla andra" har semester. Men jag är glad över att få möjlighet att jobba så pass mycket ändå i sommar (även om det säkert inte blir hela dagar). Sedan måste jag verkligen hitta ett "riktigt" jobb till hösten. Jag tycker visserligen om att plugga men jag tycker inte om att vara fattig. Dessutom råkade jag se att jag börjar att få ett ganska rejält studielån. Jag har ju ändå pluggat i fyra år nu...

För några dagar sedan dammade jag faktiskt av kameran och knäppte några bilder. Inget fantastiskt resultat direkt men jag bjuder ändå på två bilder, en fågel och en fisk (och nu skulle jag ju givetvis haft något "mittemellan" också... ). Fågeln är tagen genom ett (skitigt) fönster och jag lyckades in få den riktigt skarp ser jag. Det verkar som att jag är mer noggrann med rengöringen av akvarierutorna än vad jag är med fönsterrutorna.
Bifogade filer