Kallt
Usch, vad kallt och otäckt det är ute! Massor (ja, tycker att det är enormt mycket - även om det kanske bara är 2 dm eller nåt) av snö har trillat ner på oss här i Halmstad. Det kommer ju inte att smälta bort förrän i juni! Snö med is under är verkligen en dålig kombination. Fy, vad jag inte tycker om vintern!

Fotobok...igen
Ja, jag har upptäckt lite galenskaper med fotoboken jag beställde för några dagar sedan. Inte nog med att jag jag skrev fel på en sida - jag beställde dessutom boken från helt fel företag! Inte alls det som jag har tänkt att beställa nästa "riktiga" (stor, inbunden med hård pärm) fotobok. Hmmm...jag har ju inte fått boken än så det kanske blir bra ändå (den är dock skickad ser jag på hemsidan). Men jag ville ju testa det andra företaget ju! Ja, det var ju inte mycket annat att göra än att lite snabbt slänga ihop en fotobok till... Nu tror ni kanske att jag är gjord av pengar (för fina fotoböcker av bra kvalitet kan vara rätt så dyra har jag märkt) - men jag har bara gjort små testböcker (typ pocketformat) med spiralbindning. Mest för att kolla hur trycket blir och hur kvaliteten på boken är. Dock går de ju trots allt på några hundralappar per bok. För tredje gången denna månad (!) fick jag låna av mig själv... Dumma lön som tog slut så fort! (eller kanske dumma mig som trodde att jag kunde spara mer pengar denna månad än jag egentligen kunde)

Akvarium
Oj, jag ska skriva om akvarier! Nja, jag tänkte väl mest skriva att jag är fruktansvärt trött på mitt lilla köksakvarium med körsbärsräkor. Eller jag är inte trött på akvariet eller räkorna - mer på att javamossan har tagit över hela akvariet och att det dessutom har invaderats av små, små djur som förökar sig i en faslig takt (ja, inte räkorna då - även om den beskrivningen stämmer in på dem också ). Det är typ som små vattenloppor eller nåt. Fast de hoppar inte på ytan (som de gör i stora akvariet) utan de simmar omkring och samlas i mossan. Jag funderar på att riva ur all mossa och "starta om" det akvariet. Problemet är dock att om jag plockar upp mossan kommer jag även att få med typ hundratals räkor av olika storlek. Dessutom har jag inte filter i akvariet så all "skit" som ligger på botten kommer att virvla upp så fort jag börjar att röra i mossan - med resultatet att jag inte kommer att kunna se någonting alls i vattnet. Jag vill verkligen fixa iordning akvariet (och bli av med smådjuren!) med jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt...

Till slut några bilder från onsdagens (väldigt korta) promenad vid havet:
Bifogade filer