Ja, idag så får man ju då tända det tredje ljuset i adventsljusstaken...och så får man tända ljuset i luciakronan om man vill. Hade ställt klockan på 7 idag för att titta på luciamorgon (jag tycker att det är lite mysigt) men jag stängde av klockan när den ringde och fortsatte att sova tills klockan 9 istället.

Jag grämer mig lite över att jag inte kunde följa med på årets Zoopet-glöggfest. Men jag har verkligen massor av skolarbete (2 st paper) som ska skrivas klart nu över jul och nyår (plus en deluppgift som måste skrivas klart idag). Ja, jag hade så mycket att göra att jag åkte till Göteborg igår och gick på Liseberg en sväng. Det var inte planerat men mamma, pappa, mormor, morfar och morbror+fru skulle dit en sväng eftersom de ändå var i Göteborg så jag tyckte att det kunde vara kul att träffa dem också. Och så vann jag ju tre kilo daim... Men jag var i alla fall duktig och satt med skolarbete i flera timmar efter jobbet i fredags - så nu har jag bara ungefär hälften kvar av uppgiften som måste skrivas klart idag.

Usch, kallt har det blivit också... Igår när jag gick på Liseberg så snöade det stora, blöta snöflingor på mig. Nu vill jag ha vår! Men det verkar som att vi får stå ut med det här otäcka kalla vädret lite till - och vi kanske till och med får snö på julafton! Även om jag inte tycker om vintern så tycker jag faktiskt att det är mysigt med snö på julafton...och nyårsafton.

Nä, nu är det väl dags att börja med skolarbetet då...om jag ska bli klar tills ikväll.

En alldeles nytagen bild bjuder jag på dagen till ära:
Bifogade filer