Ja, som drd skrev i sitt inlägg så är det kanske dags att skriva av sig lite...det var ju ett tag sedan sist. Jag har verkligen haft fullt upp - och ändå har det inte hänt något speciellt som jag kan skriva om.

Fy, vad tiden går fort alltså. Jag hinner ju inte med! De senaste veckorna har mitt schema sett ut så här; måndag-onsdag: jobb, torsdag: föreläsning/seminarium, fredag-söndag: skolarbete. Usch, jag vill ha ett riktigt jobb nu så att jag kan vara helt ledig någon dag i veckan åtminstone. Jag kanske är en vekling - men jag är faktiskt helt slut. Jag har till och med fått ta en paus i ridningen för att jag ska kunna sitta hela helgerna med skolarbete. Ja ja, jag ska inte klaga. Jag har ju åtminstone ett extrajobb - fast jag vet ju tyvärr inte hur länge det varar.

Fiskarna har också kommit lite i kläm. Försöker hinna med mina vattenbyten men ibland slarvar jag lite måste jag erkänna. Ibland blir det bara ett litet vattenbyte. Men för att döva mitt dåliga samvete så tänker jag att ett litet vattenbyte måste ju vara bättre än inget alls... Samma taktik kör jag när jag inte orkar/vill/hinner ta en lång promenad. En liten promenad (även om den bara är på 15 min) måste ju vara bättre än ingen alls.

Idag var jag borta en sväng på skolan för att hämta fyra hemtentor i kriminologi som blivit betygsatta. Jag visste inte alls hur det hade gått (ibland känner man det på sig) eftersom jag vet att lärarna är ganska hårda (eller noggranna kanske är bättre ord) i sin bedömning. Jag hoppades dock att jag hade blivit godkänd (på denna kurs finns betyget U - som innebär komplettering, G och VG) för jag har absolut inte tid att göra om skiten. Jag fick VG på alla fyra. Jag pustade ut och på vägen hem mötte jag en lärare som jag haft på en tidigare kurs. När vi möttes i dörren sa han; du ser pigg och glad ut! Ja, svarade jag, jag ÄR glad! Och så gick jag och log hela vägen hem. Jag belönade mig själv med att ta ledigt hela dagen idag....

Igår tog jag mig faktiskt tid att sätta mig en stund och titta på akvariet i vardagsrummet. Jag måste verkligen rensa ur lite jättevallisneria! Fiskarna har ju snart inget simutrymme kvar...

Några halvtaskiga bilder från idag:
Bifogade filer