Ja...det var visst inte så jättekul med semester som jag hade föreställt mig... Visst, jag behöver inte gå upp kl 5 varje morgon (nu tar jag sovmorgon ända till 7!! ) men det är inte så kul att vara ledig när ingen annan är det. Jag har faktiskt lite långtråkigt... Det finns visserligen tusen saker som jag skulle kunna sysselsätta mig med - putsa fönster exempelvis - men inget som känns särskilt lockande. Jag bara sitter här och är helt förslappad! Skärpning! Jag känner mig lite kreativ - men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske måla en till kattavla...??!

Jag får nog ta tillbaka det där om att tomatplantor i princip odlar sig själva. Ja, plantorna är det inget fel på i sig - tomaterna växer och frodas - men jag har fått oinbjudna gäster i form av löss. Det tycker jag inte om! Det var främst på de nedre (och lite vissna) bladen som det hade kommit löss på så jag klippte helt enkelt av dem. Har bara sett någon enstaka lus idag som jag har tagit bort. Får se om de håller sig borta eller om jag får ta till mer drastiska metoder... Men det ska visst vara enormt mycket löss i år - och nyckelpigor. (får väl försöka samla ihop lite nyckelpigor om inte annat...

Idag har jag i alla fall sysselsatt mig med att göra om om lite tråkiga gamla bilder... Det är ju underhållande en liten stund åtminstone. Kanske ska sätta mig en stund i solen på balkongen...eller gå ut och gå en sväng...eller kanske diska!? Nä, det får nog bli balkongen.

Edit: Var ju tvungen att komplettera med en bild på muppins också...
Bifogade filer