Jaha...så var det söndag...igen! Alltid söndag! Fint väder hardet varit idag också - fast inte riktigt lika varmt som tidigare. det har varit fint väder så lännge nu - undrar när det regnade senast..!?? Inte för att jag klagar...men det känns bara så ovant med så mycket sol.

Har försökt att ta tillvara på det fina vädret idag i alla fall. Var först ute och red (dock var det ingen sol just då), sedan var jag ute och promenerade en sväng och för en stund sdan var sambon och jag ute och spelade badminton.

En på jobbet är sjukskriven så jag har fått jobba en del de senaste veckorna. Himla bra - jag kände mig nämligen väldigt fattig just nu. Skolan är segare än någonsin just nu, vill att den här terminen ska ta slut nu. Vill inte plugga mer alls sedan men om jag inte hittar något jobb till hösten (eller trillar över enormt stor summa pengar) så får jag nog allt ta och sätta mig i skolbänken igen... Just nu så känns chansen till jobb tyvärr rätt liten...

Fiskarna simmar på som vanligt...och de ska få lite mat strax. Sedan ska jag lägga mig i soffan ett tag.

Dagens mobilbilder - jag vet att de är urdåliga men det är lite det som är grejen med mobilkameror (eller heter det kameramobiler??) tror jag...det ska bli dåliga bilder.
Bifogade filer