En hel helg ledig - utan något skolarbete att tänka på...skönt! Är riktigt skoltrött just nu så det kändes utomordentligt bra att efter torsdagens (videoinspelade!! ) redovisning/inlämning av hemtenta och grupparbete kunna konstatera att nu är halva vårterminens kurs avklarad. Nu är det bara hälften kvar...

Har inte speciellt planerat idag (förutom några inköp som måste göras) men det verkar i alla fall som att det kan bli rätt hyfsat väder här idag så en långpromenad i vårvädret kanske är inte helt fel. Just nu är det ca 8 grader avrmt och en hel del sol. När jag var ute och gick för några dagar sedan såg jag en fjäril - så då måste det väl ändå vara vår nu... Påskliljorna börjar att slå ut nu också och snart kommer nog tulpanerna också. Och inatt kommer det bästa av - sommartid!!

Var inne på och kikade på min deklaration för 2008 och kunde glatt konstatera att jag får tillbaka strax över 8000 kr. Himla bra - då klarar jag mig en (eller kanske två...) månad till i sommar.

Planterade tomater och gurka förra måanden men jag tycker att tomatplantorna växer mycket långsammare än de brukar göra. Men de växer ju i alla fall... Jag tycker att de är så fina så här i början med sina vackra röda stjälkar (heter det så på tomatplantor?) med hår på.
Bifogade filer