Jag borde egentligen diska nu men jag är så fruktansvärt varm om händerna så jag måste kyla ner dem först. Och så kan jag ju passa på att skriva lite här...

I måndags började den nya (och förhoppningsvis den sista) terminen i skolan. Vi är bara 11 stycken i klassen som har stor åldersspridning (21-60 år tror jag) - det tycker jag om. Jag känner mig heller inte lika bortkommen som förra terminen eftersom jag har pluggat med flera av klasskamraterna tidigare. Fast om jag ska vara helt ärlig så är jag lite trött på skolan just nu - men att hitta ett jobb i dessa tider verkar ju inte vara alldeles lätt (jag lyckas ju inte ens hitta jobb när det är högkonjunktur och låg arbetslöshet... ).

På mitt nuvarande jobb är det väldigt lugnt just nu och jag kommer antagligen inte att få jobba speciellt mycket hädanefter. Visserligen kommer jag att få mer tid till skolan (och till och med vara helt ledig vissa dagar) men jag behöver verkligen pengarna. Men jag hoppas på att kunna få jobba lite i sommar i alla fall.

Idag (och igår) har jag åtminstone jobbat hela dagen... Eller inte riktigt hela dagen förresten. Innan jobbet var jag uppe en sväng (hela 15 min tog hela besöket inkl väntetid ) på röntgen och gjorde en CT hjärna. Jag var så fruktansvärt trött (hade gått upp kl 04.50 - alldeles för tidigt för mig) och höll på att somna både i väntrummet och under röntgen. De hade ju lurat i mig att jag inte fick äta eller dricka två timmar innan så jag höll ju på att svälta och törsta ihjäl också... Men det gällde ju som jag misstänkte bara de som skulle få kontrast innan. Jag måste äta väldigt ofta ju! Skönt att jag hade nära till jobbet (och maten!) efteråt... (fast jag går fortfarande vilse i gångarna på sjukhuset... )

Nä, egentligen borde jag (förutom att diska då) läsa typ hundra miljoner konstiga sidor till föreläsningen imorogn. Men jag tror att jag lämnar den läsningen till en dag då jag inte är riktigt lika trött.

Nu måste jag nog kyla ner händerna så att jag kan ta itu med disken...