Nu var det nog ett tag sedan jag skrev något här så det kanske är dags för en liten uppdatering... (inte för att det har hänt så mycket men ändå.. )

Tänkte att jag skulle skriva lite rubriker som jag har sett att en del andra gör - det bli ju lättöverskådligt och bra (och så kan man ju välja att läsa bara om det som man är intresserad av eller kolla rubrikerna och konstatera att man nog hoppar över denna bloggen idag... )

Då så...

Bilresa (i dubbel bemärkelse)
Idag tog vi bilen och stack till den stora staden Göteborg (eller närmare bestämt Partille och Mölnlycke). Vi skulle både kolla på en bil (vilket vi också gjorde) och en person skulle titta på och provköra vår (men nämnda person hörde tyvärr aldrig av sig och vi hade glömt telefonnumret hemma ). Men vi passade på att hälsa på en kompis (med familj) till sambon. Så vi fick lite uträttat i alla fall...

Löpning (eller jogga och flåsa)
Jag inhandlade ett par nya joggingskor för ett par veckor sedan. Ett par lite mer slimmade lättviktsskor (som tydligen är uppbyggda som en hängbro med fastsydda trådar på utsidan som håller upp hela skon... ). Jättesköna är de och jag springer verkligen bra i dem... Denna och förra veckan har sambon och jag varit ute och sprungit tre dagar (veckorna innan dess "bara" två dagar/vecka). Jag springer inte så fort och inte så långt...men jag springer i alla fall. Och just nu känns det bättre för varje gång! Jag kan springa lite längre och lite fortare än jag kunde i början - jag har helt enkelt fått lite bättre kondition. Vilket också var tanken med det hela. Har även spelat lite badminton (fasen, vad jobbigt det är!) med mina nyinköpta racketar.
Oj, vad jag känner mig duktig!

Skola och jobb
Just nu har verkligen fullt upp och för första gången på väldigt länge (eller kanske för första gången någonsin ) så känner jag att tiden inte alls räcker till... Skolan tar rätt mycket tid med grupparbete, seminarieuppgifter och hemtentor och de dagar (eller halvdagar) som jag inte är i skolan försöker jag att jobba. Nu upptäcker jag hur skönt det är att "bara" jobba. När man kommer hem från jobbet (i alla fall mitt jobb) så är man ledig. Nu måste jag plugga när jag är ledig, det vill säga på helger och kvällar, och dessutom försöka hinna med "allt det andra" (städa, tvätta, diska, handla, laga mat, vattenbyte...och ridning). Ja usch, vad jag gnäller!

Spore
Sonja lyckades ju lura in mig i Spore-träsket, vilket inte alls är bra när man har ont om tid. men ibland tar jag mig lite tid och för det mesta råkar jag fastna i flera timmar (på bekostnad av pluggandet ). Men det är ju så kul!

Fiskarna
Ja, de simmar omkring som vanligt. Har tyvärr inte så mycket tid över till dem just nu men jag fick i alla fall med mig lite boklöv hem från joggingrundan idag...

Nä, nu ska jag äta middag (och sedan äta godis och spela Spore...och kanske plugga lite)