Jaha, så var vi inne i mars också. Snart kanske det blir vår! Fast idag är det regn med inslag av snö som gäller. Usch vad otäckt det är! Måste bege mig ner till stan lite senare och inhandla tre stycken födelsedagskort. Förutom jag själv så fyller också mamma, pappa och mormor år denna månad. (mormor fyller dessutom 80 så hon måste ju få ett extra stort och fint kort ) Present till mor och far har jag redan köpt, måste bara hitta något bra till mormor också. Kanske får mamma och pappa hjälpa mig med det när de kommer hit i helgen.
I fredags var jag på stan i flera timmar och kikade på kort (och lite böcker också... ) men jag kunde inte bestämma mig så jag kom hem tomhänt. Så jag får alltså göra ett nytt försöks idag.

Förra söndagen kände jag mig riktigt risig på förmiddagen. Men jag blir inte dunderförkyld - jag fick migrän istället. Jag kan ju säga att jag hade mycket hellre fått en superinfluensa än min tredagarsmigrän! Fy f-n vad jag hatar den!

När jag har kollat lite på alla andras "icke-Zoopet-bloggar" så har jag blivit lite sugen. Jag är egentligen ingen bloggmänniska men jag var bara tvungen att skaffa en. Har inte skrivit något än (och vet inte om jag kommer att göra det heller) men jag har i alla fall en nu om andan skulle falla på. Och så måste jag ju sätta igång och fotografera lite också - tycker att bloggar utan foton är jättetråkiga.

På tala om fotografering så börjar det nog bli dags att pensionera min gamla kamera. Det är något fel på den! Eller kanske inte fel egentligen - men den ska alltid hänga sig vid första bilden...lite störande. Men eftersom jag just nu inte har något jobb utan bara mitt studiebidrag att leva på så kanske eny kamera får vänta lite....