Nu är jag tillbaka från det förskräckliga migränlandet där jag har spenderat tre avskyvärda dagar...
Det är lite lustigt faktiskt - varje gång jag har piggnat till från en migränattack så känner jag mig nästan lite pånyttfödd.

Jag hade ju tänkt mig en långt (fattigt) sommarlov på tre månader...men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Hur märkligt det än låter så har jag faktiskt fått jobb! Visserligen bara ett extrajobb med timanställning (min egen önskan faktiskt...) men fram tills jag börjar skolan kommer jag antagligen att jobba heltid (och därefter extra när jag har tid). Så på måndag - precis då sambons semster börjar - tar mitt sommarlov hastigt slut. Mitt tre månader långa sommarlov blev bara sex veckor långt... Men jag behöver verkligen pengarna!

Imorgon bär det av till Nässjö över dagen (och hur jag kan spendera min sista sommarlovsdag i Nässjö är för mig en gåta... ) Sambons föräldrar har sålt sitt hus och ska flytta och vi har lovat att hjälpa till. Denna gången ska vi bara hämta hem lite av sambons saker som legat på deras vind och om några veckor ska vi dit igen och hjälpa till med den riktiga flytten.

Hade tänkt att ge mina fiskar lite nytt vatten idag - men jag får nog tänka på det lite till... Nu ska jag göra lite pannkakor!