Jaha...så nu har det där "blandade vädret" även nått hit. Sol, regn, sol, regn, åska, hagel, sol...och så håller det på.
Jag måste erkänna att jag hellre hade behållt 25-30 grader varmt och sol hela tiden...men de korta skurar som kommer behövs ju verkligen.
Fast jag tycker inte om att vädret är så här lurigt - man vet ju inte hur man ska klä sig när man ska gå ut.

Imorgon åker jag och sambon till London ett par dagar för att sedan fortsätta till Corby i ytterligare ett par dagar...
Det är egentligen "jobb" för sambon (han ska besöka ett företag i Corby) men jag ska minsann inte jobba! Gratisresor tackar jag inte nej till - speciellt inte då de går till min favoritstad London!
Hoppas bara att vi hittar någon bra pub imorgon som visar fotbolls-EM...vill ju absolut inte missa Sverige - Spanien. För inte kan det väl vara så att engelsmännen bojkottar EM nu...

Idag ska jag ägna dagen åt att städa det som jag inte städade igår... Mina föräldrar kommer hit imorgon och ska bo här och passa katten (som fortfarande är kvar) under tiden vi är borta. Och jag tycker om att ha det rent och snyggt (ja, jag är till och med en aning pedantisk ) när det kommer folk på besök - även om det "bara" är mina föräldrar.

När jag bytte vatten hos körsbärsräkorna igår så upptäckte jag att min fina javamossa har börjat att "vissna"... Lite ledsen blev jag allt - den som var så fin och växte så bra innan... Den fick lite nytt (kallt) vatten och växtnäring i alla fall. Och något mer ljus sedan jag rensat bort lite flytväxter... Får se om det hjälper - fast det tvivlar jag på.

I det stora akvariet går (eller ligger rättare sagt) fortfarande den ensamma nyckelhonan och vägrar att dö... Den ser inte sjuk ut och den äter bra...men den simmar inte. Den är helt enkelt jättetråkig! Vill ha något annat där i nu.. Helt ensam är nyckelhonan givetvis inte - det finns även 11(?) st citrontetror, 6(?) st amanoräkor (mina favoriter!), ett antal corydoras paleatus och aeneus...och två randiga snäckor med numera helt vitt skal (vägrar också att dö).

Nä, nu får jag nog sätta igång och städa lite...