Ja, nu har Sonja och alla andra som pratar steg fått mig att ta fram min stegräknare. Och om man väl har tagit fram den så måste man ju ha ett mål också...annars är det ju inget roligt...
20 000 steg var dagens mål. Kanske inte så smart att sätta upp mål en dag då det har spöregnat nästan hela tiden. Men jag tog i alla fall en liten promenad och efter en stund slutade det att regna och solen kikade fram... Än så länge har jag gått, sprungit, hoppat, studsat och dansat mig fram till 16 709 steg...så mitt mål kommer jag nog att ha klarat av innan dagen är slut.

När jag var iväg och skulle handla bl a växtnäring lite tidigare idag så passade jag även på att införskaffa lite artemia till fiskarna. Äntligen nåt annat än det det tråkiga torrfodret verkade fiskarna tänka när jag matade dem innan... (kanske inte riktigt - men jag inbillade mig att de tänkte det när jag hade gjort mig besväret att köpa lyxmat till dem )

Tog mig i kragen och gick ner till polisstationen och gjorde mig ett nytt pass i förrgår. Usch, vad hemskt det blev! Ja, jag har ju inte fått det än men man får ju en förhandstitt när man är där. Men det är ju inget jag ska hänga upp på väggen direkt...
Passade på att boka in en långhelg i Glasgow i juli också... Har inte råd med några lyxiga resor nu i sommar eftersom jag inte får några pengar över sommaren. Men jag trivs ändå bäst på öarna i väster så mig passar det perfekt.
En miniresa till Corby ska in också - men det bjuder sambons jobb på. Antagligen inte världens roligaste stad...men det är ju gratis! Om vi har tråkigt får vi väl sticka ner till London någon dag - den staden får jag aldrig nog av...

Förutom en massa steg har jag också hunnit med att plantera om lite växter här hemma - bland annat ett par gurkplantor. Har redan en gurkplanta som redan är 23 cm hög men jag råkade bryta av den andra när jag skulle plantera om förra gången så jag fick sätta nya frön. Har sparat två gurkplantor av de nya som kom upp... Skulle egentligen bara spara en men jag kunde inte med att slänga en annan som såg stor och fin ut... Kanske dags att ta till mitt gamla ordspråk igen:

"Det blir ofta mer än man plan(t)erar"

Ja, så är det... Har fyra tomatplantor i fönstrena också. Min balkong räcker snart inte till... Fast tomaterna är nog minisorter tror jag - de växer inte så mycket i alla fall.

Nä, nu måste jag studsa iväg och laga lite mat...
Go´kväll!