Ska snart bege mig till skolan för seminarium men hinner nog skriva några rader här först. Har förresten ingen större lust att gå till skolan i dag - det är så fint väder så jag hade hellre varit ute lite. Fast jag hinner nog med en promenad också, ska ju bara vara i skolan till kl 15. Tycker dock att det har varit lite för mycket vinter på sistone. Vinter är den årstid jag tycker allra minst om... Som tur är så smälter den snö som har kommit ganska fort igen...

Påsken är över för den här gången och det är väl bäst att jag plockar bort mina påskkycklingar då. Tycker precis att jag ställde fram dem... Det har varit en lugn påsk här med god mat (självklart blir den god när jag lagar den ) och dryck, ridtur i solen och härliga promenader.
Brukar väl inte fira påsk direkt men i år bestämde jag mig i alla fall för att laga påskmat. När jag var klar upptäckte jag att jag hade lagat mat till ett helt kompani! Synd att vi inte skulle ha några gäster....

Måste gå ner till polisstationen någon dag och införskaffa mig ett nytt pass. Mitt gamla gick ut i september förra året så det är väl dags nu. Har dragit mig lite för att gå ner och göra ett nytt. Hatar att bli fotograferad så där rätt upp och ner (blundar alltid eller gör någon konstig min när jag får en blixt slagen rätt upp i ansiktet) ... Och så har det ju blivit så förbaskat dyrt att förnya pass. Mitt gamla kostade 175 kr ser jag och nu kostade det väl minst 400 kr... Det är mycket pengar för en fattig student.
Jag får i alla fall tillbaka hela 124 kr(!!!) på skatten i år - det är också mycket pengar för en fattig student.

Fiskar och räkor simmar på. Skulle ta upp en död nyckelhålshona i förrgår (fasen vad de dör hela tiden - har snart inga kvar!)...men då simmade hon iväg.

Nä, nu måste jag göra mig presentabel inför seminariet ...