Grått och trist väder i dag... Borde egentligen gå ut en sväng...men det känns inte så lockande just nu. Har i alla fall fått lite gjort här hemma i dag, det kanske jag inte hade fått om det hade varit solsken...
Skulle egentligen bara dammsuga upp lite kattsand i badrummet...och helt plötsligt hade jag dammsugit hela lägenheten, torkat golven, dammat, tvättat badrumsmattorna, diskat och planterat frön (gurka och två olika sorters tomater). Så kan det gå... Himla bra!
Borde egentligen putsa fönster och ta ner den kombinerade fuskgranen/ljusslingan på balkongen också - men någon måtta får det väl vara!

Letar fortfarande efter någon lämplig som kan ta hand om min katt. Verkar vara svårt att hitta någon som vill ha en "gammal" katt. De jag har frågat i släkten menar att de inte har tid eller vill binda uppp sig. Mmmm....det är ju en del pyssel med djur när man ska åka på semester och så. På så sätt är ju fiskarna bra - de klarar sig bra två veckor själva.
Har i alla fall bestämt mig att jag ska försöka hitta någon med trädgård eller nåt där katten har möjlighet att gå ut lite om han vill. Han har ju mest varit innekatt de senaste fem åren men när jag har bott på ställen där jag har haft "marklägenhet" har han gärna gått ut själv (katter kan bli väldigt smala när de verkligen vill ) och suttit i en buske och glott någon timme eller så. Jag märker också att han blir lite uttråkad av att bara sitta inne i en lägenhet hela dagarna. Här vill han ofta vara på balkongen och sitta på räcket (fast han egentligen inte får - det är ju några meter till marken och asfalt under balkongen... ) eller gå ut i trappuppgången och kolla läget.

Nåja, nog tjatat om det eländet...
Nä, jag tror att jag ska ta igen mig en liten stund på soffan...sedan måste jag nog ta den där promenaden i alla fall....
Bifogade filer