Efter att från torsdag förmiddag - lördag kväll ha varit fast i migränens helvete så är jag nu upprättstående (eller för tillfället sittande) igen. Folk snackar om magsjuka - jag säger bara det...jag önskar att jag hade varit magsjuk istället de här tre dagarna. Som jag sa till sambon när jag var magsjuk mellan jul och nyår; det här är väl ingenting...springa och spy en gång i halvtimmen eller nåt, det är ju rätt så överkomligt faktiskt. Migrän däremot - det är tre dagars besök i helvetet. Varje gång jag har haft ett migränanfall säger jag likadant - aldrig mer! Låt mig slippa uppleva detta igen!
Så, nu har jag tyckte synd om mig själv lite... Fast nu är det ju inte synd om mig längre, nu mår jag ju bra igen.

Och den där hemska skoluppgiften som aldrig blir klar och aldrig blir bra...och aldrig blir rätt...(ja, de två sidorna som jag hade skrivit var förstås inte riktigt rätt - så det blir till att göra om det igen...suck! )...den ska jag inte tråka ut er med idag.
En positiv sak är i alla fall att jag upptäckte att den skulle lämnas in på fredag istället för på torsdag som jag tidigare trott. Då har jag ju en dag till på mig att sitta framför datorn och inte komma på nåt vettigt...

Och så har det ju blivit vår igen också... I dag när jag var ute på kort promenad så var det tio grader varmt och blommor tittade upp överallt på gräsmattor och i rabatter... Snödroppar, krokus och påskliljor. Vår tycker jag om!