Är inte riktigt säker....men jag tror att det kan vara onsdag.
Kan ju låta lite märkligt att inte veta vilken dag det är, men för mig som inte har något jobb att gå till (eller någon helg att längta till) så är alla dagar nästan likadana. Men det är ju också rätt trevligt...

Jag gjorde något väldigt dumt i söndags (tror jag att det var ). Jag impulsköpte en rot till akvariet... Jag behöver inga fler rötter till akvariet!
Men jag var iväg och skulle köpa en lampa till sovrummet (efter att den i datarummet att gått sönder så köpte jag en ny, och den var ju så himla snygg att jag var tvungen att köpa en likdan till sovrummet också.... ) och bredvid "lampaffären" ligger det en zooaffär. Eftersom den låg så himla nära och jag sällan besöker den affären så tänkte jag att jag kan ju kika in där och köpa en leksaksmus till min katt (nä, han behöver egentligen inte fler...). Precis när jag skulle gå ut så står det en låda med rötter som de säljer ut för 39 kr styck. Det var ganska stora rötter (den jag köpte mätte 57 cm på längden och 38 cm på bredden) så jag tyckte att det var ganska billigt... Och givetvis så köpte jag en! Varför? Har absolut ingen som helst aning!
Nu ligger den där j-vla roten i garderoben och hånar mig så fort jag öppnar dörren!
Nu kan man ju tycka att 39 kr är väl inte så mycket att gapa om, men se det är det! Det upptäckte jag efter att ha betalat miljoner (typ) räkningar idag. För mig är 39 kr en hel förmögenhet just nu!
Dumma billiga rot! (fast den är iofs snyggare än de jag har i akvariet nu)

Och så har vi inget varmvatten heller! J-kla skit!