Oj, vad trött jag blev när jag satte mig vid datorn nu...
Men när jag ändå sitter här kan jag ju skriva några rader.
En fullteckand lördag har det varit...
Känns som att jag har hunnit med en himla massa....fast ändå inte allt jag hade planerat. (men däremot en del saker som jag inte hade planerat)
Bröjade dagen med en härlig ridtur i skogen på en överpigg fjording. Skönt ridväder var det också - halvklart och runt 20 grader.
Putsade sadel och träns och bytte till ett rent schabrak (ni som inte är hästintresserade kan ju fundera över vad det är för något... ).
Har också hunnit med att städa, göra ett vattenbyte, diska, handla mat och vara smakråd åt sambon vid klädinköp. (fasen vad fort det går när män handlar kläder!! ) Och så for vi halva stan runt för att hitta nåt medel till bilen...men vi hittade förstås inget.
Och nu står pizzabak på tur.... (sambon fick lov bestämma vad vi skulle ha till middag ikväll. )
Hade egentligen tänkt att plugga lite och gå ut och gå också...men det kommer ju fler dagar.

Imorgon kommer ett äldre par hit och ska kolla på vår yngsta katt Sixten.
Han måste tyvärr omplaceras så om de tycker om honom (och det verkade som att det redan hade bestämt sig) tar de honom med sig på en gång.
Känns tråkigt eftersom jag haft honom i ca två år....men jag har vetat om det ett tag så det känns som att jag har vant mig lite vid tanken nu.
Pratade med dem i telefon i dag och de verkade väldigt trevliga och de hade haft katt väldigt länge innan. Så han får säkert det väldigt bra i sitt nya hem.

Och så fiskarna, ja....
De har fått nytt vatten idag så de är säkert glada.
Annars så händer det inte så mycket i akvariet nuförtiden. Har inte orkat bry mig så mycket om det (har bara plikttroget gjort mina vattenbyten) så det ser lite vildvuxet ut, får se när jag får lust att ta itu med det....

Nä, nu ska jag se om pizzadegen har jäst klart!