Jaha, så var det väl dags för en ny anteckning här då....
Fast som vanligt så har det inte hänt så mycket som är värt att skriva om.
"Semestern" är slut så nu är man tillbaka i den arbetslösa verkligheten igen.
(fast jag vet inte om jag någonsin lämnade den under ledigheten...)
Känns dock inte så farligt eftersom det är en ganska slö verklighet jag lever i just nu. Får väl ta vara på min lediga tid så länge jag kan - om tre veckor blir det till att ställa om till studentlivet.
Fast än så länge försöker jag förtränga det så gott det går...ingen idè att gå och oroa sig i onödan.
Fick plötsligt för mig igår att jag skulle byta till en annan kurs (efter att jag sett att det nu fanns lediga platser) så idag trampade jag bort till skolan och frågade om det gick för sig. Och det var ju inga problem, så nu ska jag läsa det jag egentligen ville från början.
Hoppas att det blir bra. Det känns väldigt bra i alla fall. För en gångs skull gick jag (som är en tankemänniska) bara efter känslan. Jag lät bli att blanda in hjärnan i det här beslutet - jag lär nog märka om det var klokt eller inte.

Var i Nässjö i helgen och hämtade hem katterna som har varit där ett par veckor. Kul att ha hem dem igen, fast jag saknade ju inte allt katthår som kommer med dem.
Fick med mig ett gäng kräftor också som mina föräldrar har fiskat upp åt mig. De ska med till Zoopetklubb Västs kräftskiva.

På fiskfronten händer det inte så mycket - eller ingenting rättare sagt.
Fiskarna simmar omkring i varmvattnet (ja, nu har det ju blivit så där härligt varmt ute igen ) och verkar må bra. Vattenbyte och mat har det blivit lite mindre av men jag ska försöka komma igång med mina vanliga mat- och vattenbytarrutiner så snart min hjärna har hunnit ifatt min nya verklighet.