Är en aning i beråd idag.
Det är så här att sedan i vintras har vi fått något som heter Linas matkasse varannan vecka. Det är råvaror och recept för fem middagar för fyra personer, och vi har varit så nöjda hittills.
Goda, lätta recept med bra instruktioner, lagoma portioner, varierat och ett bra pris.

De kommer varannan måndag kväll och på fredagen innan kommer ett pling på mejlen med nästa veckas recept.

Och då kommer idag då nästa veckas recept. Som innehåller chevré i två recept. Och det är det som är kruxet. Chevré är ju inte ätligt.

Lika lite som jag skulle äta en raggsocka efter vinterns användning, lika lite skulle jag äta chevré. Doften av det ena är likadan som smaken av den andra. Välj själv vilken.

Nå, det är ju bara att ta fetaost istället, men vad ska jag göra av chevrén? Det bär mig emot att slänga mat bara för att jag inte tycker om den. Slöseri och inte klimatsmart etc.

Men när absolut ingen kommer äta fanskapet inom överskådlig framtid, vad ska jag göra då?
Sönerna tycker vi ska hänga ut den i träden för att se om jåglarna äter den, eller också ge bort den.
Men är det inte lite oförskämt att ge bort något som man inte kan tänka sig att stoppa i mun själv?

Jävla getbönder och jävla fransmän, det säger jag bara!