Jo, jag funderar rätt mycket, och på rätt olika saker.
Som t. ex.

-Hur tänkte reklammakarna för margarinet som sägs vara gjort av vegetabiliska oljor, omega tre och sex?
Nån mer än jag som definitivt bestämt sig för att aldrig köpa den produkten?
Visserligen lever vi en sexfixerad värld, men nån måtta får det ju vara.

-Varför jag tydligt hör att de säger "förbättra dina semesterbilder genom att kissa med Wonder Cruises". Förmodligen säger de kryssa, men det är lögn att höra.

- Den ena OS-kommentatorn frågar den andre hur nissen på skidor ska göra för att vinna OCH ta medalj. Jag som trodde att det första gav det andra, liksom, och att tricket är att bara komma först så ger det hela sig.

-Varför en skötväska har namnet " Everest"?
Ska man verkligen tro på att farsan har knodden med sig upp? En del ska renovera kåken, en del skriva en bok när de är pappalediga. Men Everest?
Hur många paket Libero respektive Semper ska en normal sherpa behöva kånka på för att bekräfta en svensk normalfertil karl?

-Nån mer som har märkt att i takt med att farsorna är hemma mer med spädisarna så har barnvagnarna mer och mer antagit ett kombat-utseende? När morsorna var hemma hela föräldraledigheten och farsornas insats begränsades till semester och OS- eller VM- evenemang så var barnvagnarna färgglada och hette "Minette" eller så, inte "Xpz 2:1".

-Hur det kommer sig att vuxna kvinnor som sitter på en bänk och väntar på en buss dinglar med benen? Jag trodde det var en småbarnsgrej så länge benen inte riktigt räckte ner till marken. Men icke då, långt upp i 35-årsåldern sitter till synes fullt normala kvinnor och låter extremiterna pendla. Vilket får de flesta bänkar att skaka. Varför?


Jag klår mitt arma huvud, men får inget svar.