Det är bara att erkänna, jag har gått ner mig fullständigt. Är nog förmodligen räddningslöst förlorad, det finns nog inte mycket att göra åt ett hopplöst fall som jag.
Rätt ner i akvarieträsket.

Som man kan läsa i Miiaos blogg idag, så har jag införskaffat två akvarier till. Så nu har jag elva, skolakvarierna inräknade. Herregud, hur ska detta sluta???
Hur mycket tål ett vanligt villagolv?
Hur mycket tål en vanlig,ointresserad familj?
Hur mycket tål en normal bussförarekonomi?

Det är tur att akvariefiskar inte är så värst svartsjuka av sig, det är det verkligen.

Jag var nere en sväng i djuraffären idag på jakt efter mera grus till de nya burkarna. Jag gillar engelsk sjösten 3-5 mm, men det fanns bara en nästan full säck kvar. Det blev till att kompromissa med 5-7 mm istället, två säckar. Den öppnade 3-5an fick jag på köpet, tack för det. Sugproppar till filtren, mer maltabletter, nya termometrar, corytaqbletter till kuhliiålarna mm och slutligen två tuggben till Capella. Så de gick ju inte direkt back på mig.

Sedan raskt iväg till Miiao, för hämtning av räkor och akvarier. Lilla Julie kom ner, med pappa i handen, söt som en liten tårtsmula i blommiga gummistövlar. Hon var lite avvaktande inför Capella, som visst var för liten. Stora hundar ska det vara. Vi hade med oss en treårspresent, jag kommer ihåg hur mycket mina barn uppskattade ett paket i den åldern.
Och hur mycket de uppskattade att bli lite uppmärksammade, vuxna pratar så mycket med varandra, det kan man bli ganska trött på som liten.

På vägen hem svängde vi förbi Mamma Mia med hennes räkhink, och så fick vi titta på nya lägenheten. Dumt nog tog vi med Capella upp, Snoknosen bara stirrade, herregud, inte nog med flytt, så kommer den där jobbiga hundtypen, fyy!!!
Så H med kompis fick vända direkt, men alldeles utanför porten finns en fin park, så där fick hund och ungar springa av sig. Lika bra det.


Nu väntar det roliga planerandet av de nya karen, vad som ska vara i, vilka som ska bo var. En del av räkorna får flytta in i räkkaret i köket och resten får bo i Miiaos lilla kar på skrivbordet.
Jag har haft i filter i de gamla karen i snart två veckor så de är väl inkörda vid det här laget och bara att flytta över. Det blir lite snabbstart, men det går nog bra ändå.

Jag tror att jag kommer bli kvar i träsket länge!!