Jupp, på tisdag bär det iväg till Barnens Ö och tre dagars lägerskola med yngste sonen. Samma kollo som förra året, men i år blir det nog ingen mördarlek. Den gjorde dunder succé förra året.
42 ungar och 10 vuxna som smög omkring och försökte mörda varandra.
Med klisterlappar ska tilläggas, så ingen tror något annat.
Jag är något ambivalent till att åka i år, jag har ju en inte helt okomplicerad relation till inlärningsmetoderna i klassen.
Men vi får stå ut till i höst, när nya skolan börjar. I tisdags var det skolans dag där och ungarna smalade in pengar till sin vänskola i Indien. De två föregående åren har det blivit 30000 drygt, vilket räcker för att driva internatet i fem månader.
Kul med ungar som får lära sig vad solidaritet är. Nu pratar jag alltså om äldste sonens skola. Det är också en Global Friend skola, så de var med och röstade fram årets pristagare av Worlds Childrens Prize for the Right of the Child.
Snälla, gå in på www.childrensworld.org och bli Adult Friend. dina 150 kronor går direkt till prissumman som i sin tur går till en person eller organisation som jobbar med utsatta barn, världen över.

Fyra lediga dagar är nu slut och det har varit underbart. Äldste sonen har varit fyra dagar i Norge på körresa, så lillbrorsan och jag har myst på egen hand här hemma. Det är mysigt att ha en unge i taget ibland.

Nu kom han hem! Dags för mamma att krama sin lille gosse.